19-23 augusti 2020

Vänd på det vill SÅ mycket rekommendera The Scandinavian Summer Camp for The Work of Byron Katie.

Eventet arrangeras av The Scandinavian Association for The Work och de tidigare åren har varit väldigt professionellt arrangerade. Trots att arrangörerna arbetar ideellt! Och självklart kommer det hela att vara Coronaanpassat.

The Summer Camp kommer att hållas på kursgården Mundekulla i Småland.

Du kan läsa mer om eventet på arrangörernas hemsida. Nedan ett citat från sidan:

Join us on a 5-day journey to deepen our awareness and free ourselves from identification with our stressful thoughts. Let’s vitalize our practice of inquiry, connect with each other through kindness of our loving hearts and experience the power of The Work in action as we question our beliefs and open to new depths of peace, joy and freedom in our lives. Whether you are a newcomer or experienced in The Work, you will find suitable workshops and training sessions to explore The Work with Certified Facilitators and experienced members of The Institute for The Work. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s