Jag som erbjuder sessioner på Vänd på det heter Karin Ulveson. Jag tar avstamp i The Work av Byron Katie, eller Inquiry Based Stress Reduction, som metoden också kallas.

Hur jag jobbar
The Work kan du göra helt på egen hand. Allt som behövs för att göra The Work finns att ladda ner gratis på Vänd på dets sida.

Det jag kan hjälpa dig med, genom sessioner och kurser, är att hålla fokus, vara i medveten närvaro och guida dig med frågorna och underfrågor till dem.

The Work är för alla, oavsett personlighet och livsåskådning, och alla är välkomna till mig.

Jag vill inte vara någon lärare eller expert i det här sammanhanget och jag vill inte ge dig tips och råd och säga till dig vad du ska göra. Min intention är att relationen ska vara jämlik. Genom frågorna hittar du själv svaren. Du vet bäst vad du behöver. Jag är tacksam att få vara med på resan.

Om mig
Jag har en bakgrund som lärare i olika sammanhang, inom media, har arbetat på en myndighet och på studieförbund och tycker mycket om att skriva. Jag har bland annat gett ut en bok och snart kommer du kunna läsa min nya bok som handlar om The Work.

Jag har ett stort intresse för psykologi och meditation, har studerat Vipassanameditation under flera år och är även utbildad inom Zen Coaching samt har erfarenhet av 12-stegsprogrammet.

Jag gillar, mestadels lugn, träning och har arbetat mycket med kroppskännedom, vilket jag har stor användning av när jag gör The Work.

The Work snubblade jag över för drygt tio år sedan. Jag har gått The School för the Work samt andra kurser som har hållits av Byron Katie. På Institute for The Work har jag utöver det gått kurserna Difficult Client, Working With Turnarounds samt Giving and Recieving Feedback. Framför allt har jag under denna tid utbildat mig genom att göra The Work på egen hand och tillsammans med vänner.

När The Work hittade mig hade jag upplevt många år av stort lidande. The Work förändrade mitt liv i grunden. Jag började, steg för steg, att uppleva känslor som lugn, trygghet, kreativitet och kärlek som aldrig förr (eller jo, kanske som när jag var ett litet barn). Läs gärna mer om vad The Work har gett mig, här.

Nu kan jag inte föreställa mig något mer meningsfullt än att förmedla The Work till andra. Och som någon sade: You have to give it away to keep it.

Sessioner och kurser.

Kontakt
karinulveson@gmail.com

Tel: 070 491 07 22

Du kan också ladda ner Vänd på dets kostnadsfria guide till The Wok här.