Handledning


OBS, den här sidan är under konstruktion!

Våra tjänster

Karin Ulveson, som har startat Vänd på det, erbjuder individuell handlednings i The Work, samt workshops – på egen hand eller tillsammans med andra.

Om Karin

Karin har ett stort intresse för pedagogik och är legitimerad lärare i svenska som andraspråk. För närvarande arbetar hon deltid med att vägleda nyanlända vuxna analfabeter i litteracitet. Karin har även undervisat på högskola, hållit kurser i kreativt skrivande samt utformat kurser och studiematerial till cirkelledare på studieförbundet Bilda.

Karin gillar att skriva och publicerar artiklar i fackpress, och har gett ut en bok. Hon har varit anställd vid Skolinspektionen och Barnradion vid Sveriges radio.

Karin har själv genomgått flera olika terapier och behandlingar, men ingen har gett henne lika mycket som The Work. Därför vill hon förmedla metoden till andra. Hon praktiserar själv The Work flera gånger per vecka tillsammans med olika partners. Karin är av uppfattningen att det är genom att vara en god ”elev” som man lär sig att förmedla The Work till andra på bästa sätt. Hon har även gått flera kurser i The Work och seminarier, bland annat två stycken som hölls av Byron Katie, grundaren till The Work, och är medlem i Institute for The Work of Byron Katie, där hon har poäng i Difficult Client, Working With Turnarounds samt Giving and Recieving Feedback.

Hon har även utbildat sig i Zen Coaching och Vipassanameditation, som hon har praktiserad sedan i början av 20-årsåldern.

Att ställa frågor är ett annat av Karins intressen. Kanske var det därför som hon tyckte så mycket om att läsa idéhistoria på universitetet – ett ämne som hon tycker har många gemensamma beröringspunkter med The Work.

Individuell handledning

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation så kan vi komma överens om hur vi kan gå vidare. Mina sessioner är vanligtvis 1,5 h långa.

Kontakt: karinulveson@gmail.com

Under rådande omständigheter håller jag mina sessioner online. Annars ses vi i mina lokaler på Magnus Ladulåsgatan på Södermalm i Stockholm, eller online.

Workshops

Karin håller workshops för privatpersoner, utbildningsinstitutioner, arbetsplatser, företag etc. – på egen han eller med andra med genuin erfarenhet av The Work.

Utformning och pris enligt överenskommelse.

Ideell verksamhet

Vänd på det erbjuder vid tillfälle kostnadsfria workshops till särskilt behjärtansvärda ändamål – via Karin eller eller andra som arbetar med The Work.

Vänd på det rekommenderar

Förutom vår egen verksamhet så rekommenderar vi följande handledare i The Work. Samtliga pratar svenska och är utbildade direkt av Byron Katie, The Works grundare. Observera att personerna nedan driver sina egna verksamheter, och är fristående från Vänd på det.


Candra Karlholm
Kontakt: Se hemsida
Språk:
Om Candra:

Elin Rosenblad
Kontakt:
Språk:
Om Elin:


Ernest Holm Svendstedt
Kontakt: Se hemsida
Språk:
Om Ernest:

Helena Montelius
Kontakt: Se hemsida
Språk:
Om Helena:


Maria Paz
Språk:
Om Maria Paz:

Mikael Karlholm
Kontakt: Se hemsida
Språk:
Om Mikael:


Pär Säthil
Språk:
Om Pär:

Nayano Skaaning
Språk:
Om Nayano:


Yvonne Fuch
Språk:
Om Yvonne:

Charlotte Rosenberg
Språk:
Om Charlotte:


Pål Dahle
Språk:
Om Pål:

Tod Smith
Språk:
Om Tod:


%d bloggare gillar detta: