Nu är det dags för Byron Katie (The Works grundare) att komma till Stockholm och Chinateatern. Vid två tillfällen, den 6e och 7e juli 2019, har du möjlighet att möta och inspireras av Byron Katie.

Vänd på det har ställt några frågor till Mikael Karlholm, en av grundarna till Spread the Word, som arrangerar Katies besök.

Varför ska man gå och lyssna på Byron Katie i Stockholm?

Om du är trött på, och färdig med, smärta och lidande och är villig att komma närmare dig själv och sanningen så tycker att du ska gå dit.

Jag har träffat extremt få personer som Byron Katie. Hon är en människa som från djupet av sitt hjärta vill ge mig frihet. Hon erbjuder också konkreta verktyg för att komma till den friheten. Det är, enligt mig, den största gåva man kan få.


Vad kan man förvänta sig av ett tillfälle med Byron Katie?

För det första: En upplevelse av en enastående kvinna och hennes egna uppvaknande.  Du kommer kunna erfara hur hon på ett kompromisslöst vis förmedlar kärlek och medkänsla.

För det andra: Stämningen i rummet som uppstår när många människor som söker sanning och frihet kommer samman. Det är svårt att sätta ord på en sådan stämning… den går bortom orden.

*

Du kan läsa mer om eventet på Spread the Words hemsida: www.spreadtheword.nu. Där kan du även köpa biljetter.

Vänner: Byron Katie och Mikael Karlholm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s