Karin Ulveson, som har startat Vänd på det, erbjuder individuell handlednings i The Work, samt workshops – på egen hand eller tillsammans med andra.

Karin har ett stort intresse för pedagogik och är legitimerad lärare i svenska som andraspråk. För närvarande arbetar hon deltid med att vägleda nyanlända vuxna analfabeter i litteracitet. Karin har även undervisat på högskola, hållit kurser i kreativt skrivande samt utformas kurser och studiematerial till cirkelledare på studieförbundet Bilda.

Karin har ett stort intresse i att skriva och publicerar artiklar i fackpress, och har gett ut en bok. Hon har varit anställd vid Skolinspektionen och Radioteatern vid Sveriges radio.

Karin har själv genomgått flera olika terapier och behandlingar, men ingen har gett henne lika mycket som The Work. Därför vill hon förmedla metoden till andra. Hon praktiserar själv The Work flera gånger per vecka tillsammans med olika partners. Karin är av uppfattningen att det är genom att vara en god ”elev” som man lär sig att förmedla The Work till andra på bästa sätt. Hon har även gått flera kurser i The Work, bland annat två stycken som hölls av Byron Katie, grundaren till The Work.

Att ställa frågor är ett annat av Karins intressen. Kanske var det därför som hon tyckte så mycket om att läsa Idéhistoria på universitetet – en metod som hon tycker har många gemensamma beröringspunkter med The Work.


Individuell handledning

1 session: 1,5 timme 700 SEK (Pengarna tillbaka om du inte är nöjd.)

Workshops

Karin håller workshops för privatpersoner, utbildningsinstitutioner, arbetsplatser, företag etc. – på egen han eller med andra med genuin erfarenhet av The Work.

Utformning och pris enligt överenskommelse.

Ideell verksamhet

Vänd på det erbjuder vid tillfälle kostnadsfria workshops till särskilt behjärtansvärda ändamål – via Karin eller eller andra som arbetar med The Work.